Digitaal contact

Digitaal contact met uw huisarts

Als burger kunt u tegenwoordig een hoop zaken zelf online regelen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een afspraak voor het verlengen van een rijbewijs, geld overmaken via mobiele telefoon of het indienen van een declaratie bij de zorgverzekeraar. Aansluitend op deze maatschappelijke trend bieden wij aantal digitale communicatie mogelijkheden met onze praktijk en inzicht in uw eigen gezondheidsgegevens.

1. Mijngezondheid.net

Onze praktijk beschikt over handige online diensten via MijnGezondheid.net  MijnGezondheid.net is het online patiëntenportaal van de praktijk. Iedereen die 18 jaar en ouder is en als patiënt staat ingeschreven in onze praktijk kan gebruik maken van MijnGezondheid.net.

Ervaar de voordelen:

Afspraken
Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Online vragen stellen/e-consult
Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Uw medisch dossier
MijnGezondheid.net toont u een beknopte samenvatting van uw medisch dossier.

Berichten
Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts

Labuitslagen
Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken. (geen uitslagen uit verleden)

BEKIJK HIER DE DEMO

2. App- Med Gemak

MedGemak is de app om u te helpen bij het zo goed mogelijk regelen van uw gezondheidszaken. Zo heeft u via uw telefoon 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt. MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Voor meer informatie over de app klikt u hier: https://home.mijngezondheid.net/medgemak/

Heeft u al een Mijngezondheid.net account? Log dan hier in.

3. Videobellen - WeSeeDo

Er zijn verschillende ontwikkelingen die zorgen voor een toenemende druk op ons dagelijkse leven. Met WeSeeDo videobellen heeft U snel en efficiënt, persoonlijk contact met uw zorgverlener. U bespaart veel tijd terwijl u nog steeds ‘face-to-face’ contact heeft. WeSeeDo is geen vervanging van de reguliere consulten, maar wel een handige aanvulling daarop.

Uw privacy blijft gewaarborgd. WeSeeDo Persoonlijk staat alleen op Nederlandse servers. Er wordt geen data opgeslagen en WeSeeDo is AVG-proof. Daarnaast voldoet WeSeeDo aan de ISO 27001 en NEN 7510.

Voor meer informatie over WeSeeDo klikt u hier.

4. E-mail en contactformulier

U kunt natuurlijk ook met ons mailen of in contact komen via het contactformulier van onze website.

TOP